Legume cu mirodenii și parmezan, la cuptor
Legume cu mirodenii și parmezan, la
cuptor
Pentru masa
de Crăciun, poți pregăti diverse garnituri. Aceasta este ușor și rapid de
pregătit, din legume la îndemână, cu cimbru, oregano, ulei de măsline aromat cu
usturoi și parmezan.
Timp de pregătire: 10 min
Timp de gătire: 40 min
Porții: 4
Ingrediente:
1 kg
cartofi roșii,
3 cepe
roșii,
150 g
ciuperci Champignon brune,
3 linguri
ulei de floarea soarelui,
2 linguri
ulei de măsline aromat cu usturoi,
Un vârf
de cuțit oregano uscat,
Un vârf
de cuțit cimbru uscat,
Sare de
mare cu oregano și susan, după gust,
Parmezan
ras, după gust
Mod de preparare:
Pui cartofii
la fiert în coajă, ca să rămână tari. După ce s-au răcorit un pic, îi
descojești.
Pui ulei
de floarea soarelui într-o tavă de cuptor, apoi aranjezi legumele astfel: felie
de cartof, felie de ciupercă, apoi una de ceapă roșie, și tot așa până le
termini.
Picuri ulei
de măsline aromat cu usturoi pe deasupra, presari mirodeniile, parmezan ras și
apoi sarea de mare cu oregano și susan.
Poftă Bună!
Dacă vă
plac reţetele mele, le puteţi găsi şi pe:
blog: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/
facebook:
Ancutsa Cuisine
tiktok: Ancutsa Cuisine
youtube:
Ancutsa Cuisine
instagram:
anncutsa
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!