Legume cu mirodenii și parmezan, la cuptor

 

Legume cu mirodenii și parmezan, la cuptor

 

Pentru masa de Crăciun, poți pregăti diverse garnituri. Aceasta este ușor și rapid de pregătit, din legume la îndemână, cu cimbru, oregano, ulei de măsline aromat cu usturoi și parmezan.

 

Timp de pregătire: 10 min

Timp de gătire: 40 min

Porții: 4

 

Ingrediente:

1 kg cartofi roșii,

3 cepe roșii,

150 g ciuperci Champignon brune,

3 linguri ulei de floarea soarelui,

2 linguri ulei de măsline aromat cu usturoi,

Un vârf de cuțit oregano uscat,

Un vârf de cuțit cimbru uscat,

Sare de mare cu oregano și susan, după gust,

Parmezan ras, după gust

 

Mod de preparare:

Pui cartofii la fiert în coajă, ca să rămână tari. După ce s-au răcorit un pic, îi descojești.


Tai ciupercile felii, iar ceapa, rondele.



Pui ulei de floarea soarelui într-o tavă de cuptor, apoi aranjezi legumele astfel: felie de cartof, felie de ciupercă, apoi una de ceapă roșie, și tot așa până le termini.

Picuri ulei de măsline aromat cu usturoi pe deasupra, presari mirodeniile, parmezan ras și apoi sarea de mare cu oregano și susan.






Poftă Bună!

 

Dacă vă plac reţetele mele, le puteţi găsi şi pe:

blog: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/

facebook: Ancutsa Cuisine

tiktok: Ancutsa Cuisine

youtube: Ancutsa Cuisine

instagram: anncutsa


Comentarii