Supa crema de conopida

 

 

Supă cremă de conopidă

 

O supă cremă de un roz delicat, foarte gustoasă. Mă bătea de mult gândul să încerc o supă de conopidă, dar nu vroiam să aibă gust așa intens, așa că i-am pus și suc de roșii, mi-a plăcut mult cum a ieșit. 

Timp de pregătire: 10 min

Timp de gătire: 30 min

Porții: 4

 

Ingrediente:

274 g conopidă,

1 ceapă uscată,

2 cartofi,

100 ml roșii tăiate în suc,

1 linguriță sare,

1,2  l apă

 

Mod de preparare:

Cureți legumele, apoi desfaci conopida în buchețele, cartofii îi tai cuburi, iar ceapa în bucăți mari. Le pui pe toate într-o oală pentru supă. Le pui la fiert cu apă și sare, pentru aprox 25 de minute. 


Adaugi roșiile și mai lași 5 minute, apoi iei focul.


Pui într-un vas înalt legumele și jumătate din lichid și pasezi totul cu blenderul de mână. Subțiezi cu zeamă din supă, după gust.


Servești cu crutoane.




Poftă Bună!

  

Dacă vă plac reţetele mele, le puteţi găsi şi pe:

blog: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/

facebook: Ancutsa Cuisine

tiktok: Ancutsa Cuisine

youtube: Ancutsa Cuisine

instagram: anncutsa


Comentarii