Cartofi umpluti cu carne de porc, Cheddar si Mozzarella
Cartofi umpluţi cu carne de porc, Cheddar și Mozzarella
Am umplut
acești cartofi cu carne de porc, brânză Cheddar, Mozzarella și i-am servit cu
smântână. Ce aromă! Am presărat și crenguțe de cimbru proaspăt. Ce savoare!
Timp de pregătire: 1h
Timp de coacere: aprox 20 min
Porţii: 6
Ingrediente:
6 cartofi
roșii,
sare, după
gust,
1 l apă,
350 g
fleică de porc,
1
morcov,
1 linguriță
de ulei,
1 ou,
ketchup
dulce, după gust,
120 gr
brânză Cheddar,
1 lingură
ulei de măsline aromat cu usturoi,
6 felii
brânză Mozzarella,
Smântână,
după gust,
Cimbru proaspăt
Mod de preparare:
Pui
cartofii la fiert, în coajă, în apă cu sare. Când se pătrund ușor cu furculița,
îi scoți la răcit.
Dai la mașina de tocat carnea de porc și morcovul. Eu când le toc, pe pun direct în tigaia în care urmează să le călesc și în care am pus o linguriță de ulei.
Odată răciți
cartofii, îi scobești. Miezul pe care îl
dai deoparte îl adaugi la amestecul de carne.
Aşezi cartofii
într-o tavă cu hârtie de copt. Ungi cartofii cu ketchup, îi umpli cu amestecul
de carne. Presari sare, după gust.
Preari brânză
Cheddar rasă, picuri ulei de măsline aromat cu usturoi, apoi adaugi feliile de
mozzarella.
Dai
cartofii la cuptor la foc mediu până se rumenesc (aprox 20 de minute).
Poftă Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!