Ciocanele de pui cu iaurt si piure de mosmoane
Ciocănele de pui cu iaurt și piure de moșmoane
Ciocănele de pui cu iaurt grecesc, piure de moșmoane (rețeta aici), la cuptor, pe pat de cartofi cu oregano și busuioc. Un preparat foarte gustos, ușor de pregătit. Puteți folosi orice gem pentru fripturi, unul care să se potrivească cu puiul.
Timp de pregătire: 20 min
Timp de coacere: 1 h
Porții: 4
Ingrediente:
125 g
iaurt grecesc 10% grăsime,
2
linguri piure de moșmoane,
1
lingură ketchup,
8 pulpe
de pui inferioare,
Sare,
după gust,
150 ml
ulei,
100 ml
vin alb,
6
cartofi,
Un vârf
de cuțit oregano uscat,
Un vârf
de cuțit busuioc uscat,
400 ml
apă
Blatul:
Pregătești
sosul într-un bol: pui iaurtul grecesc 10% grăsime, piureul de moșmoane (sau
alt gem pentru fripturi) și ketchup și le amesteci.
Deasupra
așezi pulpele de pui.
La
final, adaugi apa.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180 °C), pentru o oră. La jumătatea timpului, întorci pulpele, ca să se rumenească uniform.
Mă puteţi găsi şi pe: / Follow me
on:
facebook: AncutsaCuisine
instagram: anncutsa
tiktok: ancutsacuisine
youtube: Ancutsa Cuisine
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!