Fursecuri cu miere, cafea si portocala
Fursecuri cu miere, cafea și
portocală
Petrecerea
de ceai a zânelor continuă cu aceste fursecuri cu miere, cafea, portocală,
glazurate cu ciocolată. Au un gust bogat, aromat, de care să te bucuri. Eu am
folosit ciocolată albă și cu lapte de la Lindt, care mi s-a părut delicată și foarte
gustoasă.
Timp de pregătire: 30 min
Timp de coacere: 12 min / tavă x 2
tăvi
Porții: 12
Ingrediente:
100 g
unt,
Un praf
de sare de Himalaya,
50 ml
suc de portocală,
Un vârf
de cuțit bicarbonat de sodiu,
65 g
miere,
1 ou,
1
linguriță extract de vanilie,
50 ml
lichior de cafea,
330 g
făină,
Ciocolată
albă, după gust,
Ciocolată
cu lapte, după gust
Mod de preparare:
Într-un
bol încăpător pui untul moale, sarea de Himalaya, sucul de portocală. Stingi bicarbonatul
în sucul de portocală. Adaugi mierea, oul și amesteci.
Adaugi vanilia,
lichiorul de cafea și făină cât cuprinde (aprox 330 g).
Frămânți
un aluat neted, omogen, pe care să îl poți întinde în foaie.
Poftă Bună!
Rețeta video:
Mă puteţi găsi şi pe:
facebook: AncutsaCuisine
tiktok: ancutsacuisine
youtube: Ancutsa Cuisine
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!