Tarta cu cirese
Tartă cu cireșe
Ce poate
fi mai bun într-o zi răcoroasă de vară decât sa dai drumul la cuptor? Glumesc!
Am profitat de perioada cireșelor și am pregătit repede o tartă cu cireșe,
pufoasă și aromată, cu gust de copilărie.
Timp de pregătire: 10 min
Timp de coacere: 25-30 min
Porții: 12
Ingrediente:
5 ouă,
Un praf
de sare,
3
linguri zahăr,
1
linguriță apă de flori de trandafir,
60 ml
ulei,
6 g praf
de copt,
100 g
făină,
cireșe
Mod de preparare:
Bați
spumă, cu mixerul, albușurile cu sarea. Când spuma începe să se formeze, adaugi
rând pe rând zahărul, apa de trandafir, gălbenușurile, amestecând după fiecare.
Adaugi uleiul,
praful de copt și făina și omogenizezi.
Torni
aluatul într-o tavă pregătită cu hârtie de copt. Adaugi cireșele trecute prin
făină și le aranjezi frumos.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!