Tarta cu migdale, fructe si apa de flori de portocal
Tartă cu migdale, fructe și apă de flori de portocal
O tartă
frumoasă ca un apus de soare și delicioasă ca o zi de vară, cu blat pufos cu
migdale, fructe și apă de flori de portocal.
Timp de pregătire: 10 min
Timp de coacere: 25-30 min
Porții: 12
Ingrediente:
5 ouă
mari,
Un praf
de sare,
2
linguri zahăr,
1
linguriță apă de flori de portocal,
60 ml
ulei,
50 g
migdale măcinate,
5 g praf
de copt,
100 g
făină
Mod
de preparare:
Bați
spumă, cu mixerul, albușurile cu sarea. Când spuma începe să se formeze, adaugi
rând pe rând zahărul, gălbenușurile, apa de portocal, amestecând după fiecare.
Adaugi uleiul, praful de copt și făina și omogenizezi.
Torni aluatul într-o tavă unsă cu ulei și pregătită cu hârtie de copt pe fund.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!