Mancare de toamna cu legume
Mâncare
de toamnă cu legume
Am
pregătit o mâncare în ton cu sezonul, din legume din grădină: dovlecel,
conopidă, ardei kapia, câteva roșii cherry, roșii yellow pear (un soi super bun
și dulce) și câteva vinete foarte mici, care nu au mai apucat să crească (a
venit frigul), dar au fost perfecte pentru tocana mea.
Timp de pregătire: 10 min
Timp de gătire: 40 min
Porții: 4
Ingrediente:
2 cepe
uscată,
3 căței
de usturoi,
3
linguri ulei,
Sare,
după gust,
1
dovlecel,
5 vinete
mici,
2 ardei
kapia,
¼ conopidă,
100 g
roșii cherry,
2
linguri pastă de tomate,
2 căni
cu apă
Mod de preparare:
Cureți
și speli toate legumele.
Tai
ceapa solzișori, usturoiul îl tai mărunt, le călești într-o cratiță cu
ulei înfierbântat, cu sare, până devin
sticloase.
Mai lași
câteva minute, apoi iei focul.
Poftă Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!