
Mere coapte cu miere și nuci
Ce e mai
bun când vii de la țară, înfrigurat după munca în grădină, ca niște mere
coapte, cu miere și nuci?
Am folosit
miere cu nuci și semințe de la @savorshop.ro , un amestec plin de savoare de miere pură de
salcâm și mix de nuci: nuci, migdale, caju, alune de pădure precum și semințe:
de floarea soarelui, de dovleac și de susan. Această miere este fără coloranți,
conservanți sau arome artificiale. Îmi place textura crocantă a nucilor și
căldura mierii.
și miere
Elixir of Savor, o miere artizanală de salcâm, infuzată cu flori exotice:
lavandă, hibiscus și mirodenii fine: coajă de lămâie
, vanilie și cardamom. Îmi place această miere pentru gustul
floral deosebit și pentru aromele exotice fine.
Timp de pregătire: 5 min
Timp de gătire: 20 min
Porții: 6
Ingrediente:
6 mere,
Nuci măcinate,
după gust,
3
lingurițe Miere cu nuci și semințe Savor,
3
lingurițe Miere Elixir of Savor
Mod
de preparare:
Speli merele
și le cureți de cotoare.
Umpli fiecare
măr cu nuci măcinate. Eu am pus câte 2 lingurițe de nuci în fiecare măr, dar am
avut merele mici, acum depinde și de ce mere aveți la îndemână și de câte nuci
preferați, așa că am preferat să specific după gust.
Ungi fiecare
măr cu miere din belșug. Eu am avut 2 tipuri de miere, așa că am făcut jumătate
din mere cu un sortiment, jumătate cu celălalt sortiment.
Pui merele
într-o formă de copt pregătită cu hârtie de copt și le dai la cuptor aprox 20
de minute la foc mediu sau până se pătrund ușor cu un cuțit, dar ai grijă să nu
le terciuiești.
Poftă
Bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Apreciez dacă îmi scrieți părerea dumneavoastră!